copil exploatatUn băiat de 15 ani din Vaslui, dat dispărut de părinţii lui în urmă cu mai bine de un an, a fost găsit de poliţiştii după ce a reuşit să fugă de la o stână din Galaţi unde era exploatat cu forţa prin muncă, în acest caz fiind sesizaţi procurorii de Crimă Organizată.

Potrivit Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, băiatul a fost preluat de la poliţiştii gălăţeni şi internat într-un centru specializat pentru copii abuzaţi şi exploataţi, având în vedere traumele pe care le-a suferit în ultimul an, de când a fost dat dispărut de către părinţii lui, transmite corespondentul Mediafax.

Când a fost găsit, copilul avea pe corp numeroase răni, motiv pentru care a fost sesizat şi Serviciul de Medicină Legală Vaslui. Din cele povestite de copil, acesta ar fi fost exploatat prin muncă la o stână din Galaţi, motiv pentru care cercetările în acest caz vor fi desfăşurate de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.