imaginarium-paquito-mini-cea-mai-subtire-si-rapida-tableta-pentru-familiiImaginarium, brandul specializat in jucarii, lanseaza noua tableta pentru familii, Paquito Mini ®, versiunea cea mai compacta, mai usora si mai subtire, proiectata pentru a juca, conecta si pentru a invata. Noua tableta cu tehnologie de la Imaginarium are un design nou, quad core 4, microprocesor, 8 “, ecran capacitiv multi-touch, carcasa rosie din aluminiu, memorie 8 GB expandabila cu card SD, camera fata si camera din spate (2 megapixeli), mediu multiutilizator, port USB, Bluetooth, WiFi, cablu HDMI si butoane noi pentru a spori gradul de utilizare. O alta evolutie importanta este noua versiune a Mágicos 2.0 ®, mediul creat de Imaginarium pentru distractie, invatare si siguranta copiilor, care este disponibil exclusiv pentru SuperPaquito ® si Paquito Mini®.

Deviceul dispune de un ecran de control parental, configurabil de la inceput , cu acces controlat la Internet si cu optiunea de a crea liste albe si negre pentru site-uri, contacte si aplicatii permise, sau limita de timp pentru utilizare.

Paquito Mini ® este recomandat pentru copiii de peste sase ani, se poate personaliza si poate avea desktop-uri diferite: acasa, la scoala, creativitate, librarie si divertisment. De exemplu, agenda ajuta copilul sa se organizeze, tabla de recompense pentru a stabili obiective, plus un sistem de mesagerie integrat si distractiv, emoticon-uri pentru a vorbi cu prietenii si familia, si o aplicatie Post-it o care poate fi folosita pentru a lasa mesaje.

Aceasta include, de asemenea, noua aplicatie PaquitoLand, platforma cu continut Imaginarium, este potrivita pentru divertisment si educarea copiilor, cum ar fi jocuri de invatare a limbii engleze realizate cu sprijinul British Council. In plus, copiii pot descarca aplicatii inovatoare, jocuri, carti, muzica direct din I-Moon, biblioteca unde se pot juca online si unde gasesc aplicatiile lor preferate. Tableta are o gama de accesorii de inalta calitate, cum ar fi husa reversibila si carcasa din silicon, piele cu sistem magnetic.

Noua tableta este disponibila in 17 limbi si pretul sau este de 799 Lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.