Halle Berry a nascut un baietel

halle berryActriţa Halle Berry a născut, sâmbătă, la un spital din Los Angeles, un băieţel, acesta fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez, potrivit dailymail.co.uk.

Vedeta în vârstă de 47 de ani, câștigătoare a premiului Oscar mai are o fetiță de cinci ani, Nahla, cu fostul său soț Gabriel Aubry.

La sfârşitul lunii iulie, actriţa afirma că vrea să se întorcă foarte repede la muncă după ce va naşte, menționând că nu vrea să ia o pauză în carieră după acest eveniment din viaţa sa.

În luna iulie, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa. Cei doi actori s-au căsătorit la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, în faţa a circa 60 de invitaţi, printre care s-au numărat mama lui Martinez, Rosemarie, şi fratele Vincent.

Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 – 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 – 2005.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul “Puterea dragostei/ Monster’s Ball”, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *