Trei copii romani, in presa engleza, dupa ce au lovit cu picioarele un pui de pisica

pisicaTrei copii români care locuiesc în Marea Britanie sunt acuzaţi că au lovit cu brutalitate un pui de pisică, însă nu pot fi anchetaţi pentru că sunt prea tineri, scrie Daily Mail. Cei trei fraţi, dintre care cel mai mic are 4 ani, sunt acuzaţi că au ridicat puiul de pisică de coadă, că l-au izbit de perete şi l-au lovit cu picioarele, ca pe o minge de fotbal.

Pisica este tratată acum pentru răni la cap, la ochi şi la nas, coaste rupte şi pentru că se îneacă cu sânge.  Cu toate acestea, cei trei fraţi români nu pot fi cercetaţi, pentru că toţi au sub 10 ani, vârsta răspunderii penale în Marea Britanie, relateaza Gândul.ro

Proprietarul pisicii povesteşte că aceasta se juca în grădină, alături de alte pisici, când a dispărut brusc. Ea a fost găsită cu dureri foarte mari, după ce a fost chinuită de cei trei copii români.

“Înţeleg că cei trei copii sunt din România. Poate acolo aşa se face, pisicile sunt tratate diferit, dar aici nu sunt tratate aşa. Tia (n.r. pisica) e norocoasă pentru că e mică şi are oase moi, dacă ar fi fost mai mare nu ar fi supravieţuit”, a declarat proprietarul pisicii. Vecinii spun că, de acum, îşi vor ţine pisicile în casă, scrie Daily Mail.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *