fiat-to-produce-five-new-fiatFiat va lansa în următorii doi ani cinci noi modele sub brand propriu, din care patru în gama 500, a declarat miercuri Alfredo Altavilla, director operaţional pentru activităţile europene ale grupului auto italian, relatează MarketWatch.

Altavilla a arătat într-un interviu acordat Corriere della Sera că Fiat va introduce patru modele în gama 500 şi unul în gama Panda, potrivit Mediafax.  În prezent, pe piaţă există modelul de oraş 500 şi un autoturism de familie, 500L.  Cele două modele sunt comercializare la preţuri premium, grupul dorind să poziţioneze brandul la nivelul superior al pieţei autoturismelor de serie.

“Strategia noastră este inspirată de modelul nostru simbol”, a spus Altavilla, referindu-se la modelul de oraş 500, care reprezintă perioada de redresare a economiei Italiei de după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Între cele patru modele din gama 500 se va afla o versiune îmbunătăţită a actualului autoturism de oraş şi un vehicul sport utilitar, a spus o sursă apropiată situaţiei. Al cincilea model care va fi introdus în următorii doi ani va fi o versiune mai agresivă a maşinii de oraş Panda, care este comercializată doar în Europa.

Aproape toate vehiculele 500 sunt comercializate în Europa, dar Fiat a început să extindă brandul în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.