fundatia-de-evaluare-in-educatie-incepe-anul-scolar-cu-o-noua-interfata-a-site-ului-www-evaluareineducatie-roFundatia de Evaluare in Educatie incepe noul an scolar prin afisarea calendarului etapei I de evaluare si cu imbunatatiri aduse site-ului http://www.evaluareineducatie.ro si Regulamentului Cadru.

Toti cei care sunt interesati de aceste evaluari, dar si de alte activitati organizate de catre Fundatia de Evaluare in Educatie, ​pot afla mai multe informatii accesand site-ul http://www.evaluareineducatie.ro, care, odata cu noul an scolar, are o noua interfata, mai dinamica, mai atractiva si mai intuitiva. Toate noutatile legate de activitatile Fundatiei de Evaluare in Educatie le veti regasi in timp util, doar pe acest site.

Tot pe http://www.evaluareineducatie.ro poate fi gasit si noul Regulament Cadru privind organizarea si desfasurarea Evaluarii Nationale in Educatie, intr-o formula imbunatatita. Astfel, incepand cu acest an scolar, elevii vor obtine mai multe premii la nivel national.

Totodata, inscrierea la concurs se va face in baza legitimatiei de inscriere si a codului unic.

Etapa I a Evaluarilor Nationale in Educatie este programata după urmatorul calendar:

-Matematica – 19 octombrie;

-Limba si literatura romana – 26 octombrie;

-Limba engleza – 16 noiembrie;

-Fizica – 30 noiembrie;

-Informatica – 7-13 decembrie 2013.

Etapa se adreseaza tuturor elevilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal, avand ca scop evaluarea si fixarea cunostintelor dobandite pana in momentul concursului.

Acesta este al saptelea an scolar in care Fundatia de Evaluare in Educatie organizeaza concursuri cu peste 354.000 de elevi din clasele I-XII, la cinci dintre cele mai importante discipline: Matematica, Limba si literatura romana, Limba engleza, Fizica si Informatica. Fundatia de Evaluare in Educatie este reprezentata in intreaga tara de sute de cadre didactice implicate. In fiecare an scolar, pentru disciplinele mentionate mai sus, se organizeaza etape periodice de evaluare a cunostintelor, iar pentru Limba si literatura romana si Matematica se organizeaza si o etapa competitionala gratuita, unde participa cei mai buni dintre elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.