dreamIn acest weekend, la Sala Polivalenta din Bucuresti, are loc turneul DreamHack 2013. Evenimentul este cel de-al patrulea dintr-o serie de cinci organizate in acest an in diferite orase europene. DreamHack, originar din Suedia, este cel mai mare festival digital din lume, incluzand competitii de jocuri pe computer (StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2), manifestari de arta digitala si concerte live. In editia din acest an, ca premiera, participantii se vor lupta si in competitii pe console si telefoane mobile.

Potrivit organizatorilor, DreamHack inseamnă jocuri, Internet de mare viteza, sporturi electronice, turnee internationale, entuziasm, comunicare si divertisment digital, toate amestecate intr-un festival hipnotizant ce le ofera anual vizitatorilor o experienta unica in lume.

In cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2, iar, ca premiera absoluta, jucatorii se vor lupta si in competitii pe console si telefoane mobile.

Jucatorii si echipele din Romania au posibilitatea sa-si masoare fortele cu adversari de talie mondiala si sa demonstreze ca sporturile electronice sunt un fenomen ce nu trebuie ignorat. Anul precedent, DreamHack Bucuresti 2012 a atras 4.000 de spectatori in cele doua zile de eveniment.

Biletele pot fi achizitionate la preturi care vriaza intre 35 si 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.