harta-snagovPrimaria Snagov impreuna cu Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate organizeaza in perioda 6 – 8 septembrie a.c. Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov. Proiectul isi propune sa relanseze zona Snagovului, care de acum 80 de ani a fost conceputa ca un spatiu de agrement pentru bucuresteni si prahoveni. Anul acesta se implinesc 80 de ani de cand Primarul General al Capitalei Dem Dobrescu, in anul 1933, anunta inscrierea Snagovului in circuitul turistic al Bucurestiului.

Manifestarea se bucura de spijinul comunitatii de afaceri din zona si – poate nu intamplator – majoritatea companiilor din Snagov au ca domeniu de activitate tocmai agrementul. Organizatorii isi propun ca manifestarea ce va dura trei zile si doua nopti si se va desfasura in diverse locatii din Snagov sa devina una de traditie.

Se vor organiza manifestari sportive atat pe lacul Snagov – Regata Old Boys and Girls ale fostelor glorii ale canotajului romanesc – dar si concursuri intre echipaje formate ad hoc. Pestadionul Comunei Snagov se va organiza un meci „old boys” – membri ai nationalei de fotbal a Romaniei contra echipelor comunelor partenere si meciuri ale echipelor de tineret.

Sunt programate de asemenea  concursuri de pescuit, dar si un concurs de gatit la care vor fi invitati sa se inscrie primari din diferite localitati invecinate.

Nu sunt uitati nici biciclistii care vor fi invitati sa participe, pentru care vor fi organizate trasee si concursuri si carora le vor fi asigurate spatii de campare. Activitati in aer liber cum ar fi golf, echitatie pentru copii, manifestari sportive organizate ad-hoc vor fi organizate in diferite locatii ale partenerilor la fel ca si un targ de produse traditionale alimentare si ne alimentare.

Serile sunt dedicate concertelor Proconsul si VH2. Festivalul se va incheia cu o defilarea ambarcatiunilor pe lacul Snagov la care vor participa si riveranii cu ambarcatiunile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.