kateCatherine, ducesa de Cambridge, a apărut pentru prima dată de la naşterea fiului ei, George, la un eveniment public, ea fiind prezentă, vineri, la un maraton organizat în Anglesey (Ţara Galilor). Potrivit Daily Mail, ducesa nu a vrut iniţial să participe la eveniment, însă ea s-a răzgândit, dorind să-şi arate astfel recunoştinţa faţă de locuitorii zonei respective.

Prinţul William al Marii Britanii şi ducesa de Cambridge au dat startul maratonului, presa engleză remarcând forma fizică excelentă afişată de proaspăta mămică. Soţia prinţului William s-a îmbrăcat cu o pereche de jeanşi foarte strâmţi, o bluză şi un sacou, potrivit Mediafax.

Ea a declarat, cu această ocazie, că George se simte foarte bine. “În acest moment este cu bunica lui. El doarme bine, dar ştiu că uneori lucrurile se schimbă”, a declarat Kate. Ducesa şi soţul ei, prinţul William al Marii Britanii, au devenit pentru prima dată părinţi pe 22 iulie şi, de atunci, cuplul princiar britanic a locuit la familia Middleton – părinţii ducesei de Cambridge -, în comitatul Berkshire.

După naşterea fiului său, prinţul William a avut mai multe apariţii publice, însă soţia sa a stat departe de ochii presei. Oficial, ducesa de Cambridge îşi va relua angajamentele în luna septembrie, ea urmând să fie prezentă alături de soţul ei la gala Tusk Conservation Awards, organizată de fundaţia de caritate Tusk Trust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.