Galaxy Tab 3 Kids: Samsung aduce si varianta pentru copii

samsung-galaxy-tab-3-kidsIncercand probabil sa vizeze o nisa de utilizatori neglijati de alte clase de produse, Samsung a anuntat o versiune a popularei tablete Galaxy Tab 3 dedicata exclusiv celor mici. Este considerat momentan un dispozitiv ipotetic, insa a fost vazut zilele trecute detaliat intr-o brosura a sud-coreenilor, potrivit playtech.ro.

Pentru ca vorbim de un gadget pentru copii, posibilitatile de limitare a functionalitatii si a puterii de procesare reprezentau solutii cat se poate de viabile pentru obtinerea unui produs ieftin. Din fericire, cei de la Samsung nu si-au batut joc cand au pus bazele acestui produs, motiv pentru care, o configuratie hardware decenta, protejata de socuri printr-un invelis de cauciuc, are toate ingredientele atunci cand descriem o jucarie menita sa fie si agresata.

Aceasta versiune de Galaxy Tab 3 Kids este preinstalata cu Android 4.1. Avand in vedere ca sistemul de operare al celor de la Google putea sa nu fie perceput ca fiind foarte intutitiv de catre copilasi, interfata nativa este inlocuita cu una mult mai simpla, dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus. Acesta faciliteaza accesul rapid la aplicatii educative, jocuri, carti digitale si continut multimedia. Are un ecran de 7 inci cu o rezolutie de 1024 x 768, procesorul este un dual core tacat la 1,2 GHz, iar memoria interna de 8GB poate fi extinsa printr-un slot microSD. Nu lipsesc doua camere foto/video pe spatele si fata tabletei.

Desi nu are inca un pret oficial, de luna viitoare va fi disponibila in Coreea de Sud, urmand ca la scurt timp sa ajunga si in Statele Unite, Europa, China si Africa. Cu alte cuvinte, in scurt timp vom afla daca efortul financiar aferent acestei achizitii Galaxy Tab 3 Kids este justificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *