roger watersSpectatorii care vor participa la concertul Roger Waters – The Wall din 28 august, din Piaţa Constituţiei, vor putea intra în zona de spectacol începând cu ora 17,00, prin cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii – intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria, concertul fiind programat să înceapă în jurul orei 20,00.

Potrivit unui comunicat al Emagic în zona de spectacol nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto de orice tip sau aparate de înregistrare audio-video. Ca urmare a regulilor foarte stricte impuse de artist, agenţii de pază vor percheziţiona spectatorii în detaliu, iar orice obiecte interzise descoperite în urma verificărilor vor fi oprite la porţi, fără garanţii.

Toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase în maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În zona de concert, pentru facilitarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid. Organizatorii atenţionează publicul asupra faptului că în cadrul show-ului vor fi utilizate jocuri de lumini de mare intensitate şi efecte pirotehnice.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.  Ultimele bilete sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, precum şi online, pe www.myticket.ro. Acestea vor putea fi cumpărate, în limita disponibilităţii, şi în ziua evenimentului, de la casa de bilete amenajată la intrarea dinspre Parcul Izvor.

Roger Waters este aşteptat să ajungă la Bucureşti după show-ul pe care pe care-l va susţine pe 25 august la Budapesta. Din România, artistul va pleca la Sofia, unde, pe 30 august, va concerta pe stadionul Vasil Levski din capitala Bulgariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.