Staruri-care-nu-isi-doresc-copii--Galerie-foto-eva-mendes-copiiLa Hollywood, in ultimii ani, exista un trend evident al expunerii cu mandrie a burticilor purtatoare de bebelusi, al adoptiilor si al taticilor celebri iesiti cu odraslele la plimbare. Insa nu toate vedetele doresc sa se alinieze acestei tendinte, scrie ziare.com.

Iata-i pe cei care, in cadrul unor interviuri, au declarat in mod categoric sau au lasat sa se inteleaga ca la ei nu doresc sa vina barza.

Cameron Diaz, in varsta de 40 de ani, a pus intotdeauna pe primul plan cariera si diferitele sporturi pe care le practica cu mare placere. In ceea ce priveste maternitatea, are un raspuns clar: “Nu am nevoie de copii pentru a ma simti implinita”.

Eva Mendes, de 39 de ani, iubita actorului Ryan Gosling, a declarat intr-un interviu ca ii considera pe micuti adorabili, insa nu se simte pregatita pentru tot deranjul si grijile pe care le aduc acestia. Se considera “o femeie de cariera, si nu o menajera”, a concluzionat categoric vedeta.

Celebra realizatoare de televiziune americana Oprah Winfrey, in varsta de 59 de ani, a refuzat maternitatea: “Nici macar nu m-am gandit sa am copii”, a spus aceasta. Recunoscuta pentru actele sale filantropice, Oprah Winfrey a deschis o scoala pentru fete in Africa de Sud, declarand ca le priveste ca pe propriile fiice pe toate cele care se instruiesc aici.

Casatorita cu Justin Timberlake, Jessica Biel, ajunsa la 31 de ani, nu agreeaza ideea de a deveni mama: “Un caine mi se pare deja suficient”, spune actrita in legatura cu acest subiect.

Kim Cattrall, in varsta de 57 de ani, cunoscuta pentru rolul Samantha Jones din “Sex in the City”, a refuzat sa procreeze, dandu-si seama ca nu isi doreste acest lucru cu adevarat: “Am realizat ca presiunea venea din partea anturajului”.

Actrita britanica Helen Mirren, 68 de ani, nu a facut copii, considerand acest gest unul “eco”, dand si explicatia: “Copiii consuma electricitate, hartie, sucuri…”, viziune impartasite de mai multe vedete de la Hollywood.

Nici pe Renee Zellweger, 43 de ani, nu a incantat-o ideea maternitatii: “A fi mama nu a reprezentat niciodata un obiectiv pentru mine”.

Si pentru actrita americana Dita Von Teese, 40 de ani, satisfactia oferita de cariera primeaza. Maestra dansului erotic numit “new burlesque” a marturist ca “se simte implinita si fara copii”.

George Clooney, burlac si la 52 de ani, a spus intr-un interviu ca “nu este genul de barbat care simte nevoia sa se reproduca neaparat”, interesandu-l alte lucruri. Recunoscut pentru simtul umorului, actorul a facut glume si pe tema copiilor, deseori amuzandu-se pe seama familiei numeroase a prietenului sau, Brad Pitt: “Cand simt nevoia de copii, merg la Brad si imi trece”, a spus ironic Clooney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.