maleficent-704x1024Angelina Jolie va spune povestea Frumoasei din Pădurea Adormită din perspectiva vrăjitoarei Maleficent care o adoarme pe delicata prinţesă Aurora. Pentru rol, Angelina a îmbrăcat un costum cu care a speriat o mulţime de copii, însă nu şi pe fiica ei, Vivienne, care are acum 5 ani. Prezentă la evenimentul D23 Expo (Disney) în Anaheim, Califormia, actriţa a prezentat un scurt clip din film şi a dezvăluit câteva întâmplări amuzante de la filmări, potrivit cinemarx.ro.

“Erau copii mai mici care vizitau platoul de filmare şi eu mă gândeam că sunt personaj Disney, aşa că mergeam la ei şi îi salutam. Ei ajungeau să urle. Unul dintre copii chiar a spus: Mami, te rog fă-o pe această vrăjitoare rea să nu mai vorbească cu mine.”, a povestiti vedeta.

Cu toate acestea, fiica ei, Vivienne, care interpretează o versiune mai tânără a prinţesei Aurora în film, nu a fost deloc speriată de costumul purtat de mama ei.  “Vivienne a fost singurul copil de 4 ani (atât avea când au filmat) care nu s-a speriat când m-a văzut. Copiilor mei le plac creaţiile Disney. Ştii că îi poţi duce pe cei mici la un asemenea film.”, a spus Angelina.

Maleficent ajunge în cinematografe pe 2 iulie 2014.