gravide-bbsFemeile gravide care doresc sǎ fie admirate pe scenǎ, în calitate de modele pentru colecțiile vestimentare adresate gravidelor, vor avea ocazia de a participa la o paradă de modă desfășurată ȋn cadrul evenimentului “Bebe Sǎnǎtos” ce va avea loc ȋn perioada 4-8 septembrie, în Parcul Sebastian din sector 5, București. Și fetițele cu vȃrste cuprinse ȋntre 2 și 9 ani vor putea experimenta postura de model, ȋntr-o paradǎ a modei dedicată lor, în cadrul aceluiași eveniment.

Gravidele care ȋși doresc sǎ devinǎ model pentru o zi o pot face printr-o simplǎ ȋnscriere la link-ul http://www.bebesanatos.ro/concursul/inscriere/ până la data de 30 august 2013, iar preselecția se va face prin alegerea celor mai haioase poze în ipostaza de gravide, trimise de viitoarele mămici.

Mǎmicile care doresc sǎ ȋși ȋnscrie prințesele la parada modei o pot face accesând link-ul http://www.bebesanatos.ro/concursul/parada/ până la data de 30 august 2013. Preselcția se va realiza în funcție de cele mai frumoase poze trimise cu fetițe deghizate în ipostaza de micuțe manech

„Bebe Sănătos” ediția a IV-a va aborda atât aspecte legate de educarea părinţilor pentru a-şi creşte copiii sănătos, cât şi aspecte privind starea de sănătate a copiilor şi a viitoarelor mămici. La capitolul distracție, organizatorii au pregǎtit pentru cei mici numeroase activitǎți dintre care: un tȃrg de produse pentru copii, expoziții de picturǎ și modelaj cu lucrările realizate de copiii participanţi, tombole, miniconcerte, piese de teatru, dans, face painting, balonașe modelabile, cursuri de origami și multe alte surprize.

Cea de-a patra ediție “Bebe Sǎnǎtos”, stǎ sub tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai bunǎ stare de sǎnǎtate pe care o poate atinge!”, iar evenimentul este organizat de Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, ȋn parteneriat cu Sǎnǎtatea Media Group.