bebelusCopilul prințului William și al soției sale Ducesa de Cambridge a venit pe lume luni, chiar in ziua in care soacra lui Kate, ducesa de Cornwall, împlinește 66 de ani. Bebelusul regal este baiat!

Baietelul s-a nascut la ora 18.24, ora Romaniei si potrivit apropiatilor Casei Regale a venit pe lume prin nastere naturala, este perfect sanatos si cantareste 3,7 kg.

Evenimentul asteptat cu sufletul la gura de intreaga lume va fi un bun prilej pentru petreceri și festivități în tot regatul, nașterea unui nou moștenitor al tronului Marii Britanii aducand din nou în centrul atenției familia reginei Elisabeta a doua.

Interesul pentru bebelușul prințului William și al prințesei Kate a depășit granițele Regatului britanic.

Jurnaliști din toată lumea stau de mai multe zile în fața spitalului St. Mary din Londra.

Venirea pe lume a micuțului a fost prevazuta a fi anunțată în mod tradițional, însă și modernul își face loc la acest eveniment vestea fiind data si pe site-urile de socializare.

Al treilea în ordine la succesiunea tronului Marii Britanii, copilul prințului William s-a nascut în același spital în care au văzut lumina zilei tatăl și unchiul său, prințul Harry.

Fiul cel mare al prințului Charles a părăsit din weekend baza militară din Țara Galilor, unde lucrează ca pilot de elicopter, pentru a fi alături de soția sa.

Presa engleză a comentat că nașterea bebelușului regal ar putea genera venituri de peste 250 de milioane de lire sterline pentru magazinele de suveniruri din întregul regat.