mogli2mogli3Tippi Benjamine Okanti Degre şi-a trăit primii 10 ani din viaţă în sălbăticie, ca eroul din “Cartea Junglei” a lui Rudyard Kipling, mowgliMowgli, informeaza Mediafax.

Tippi s-a născut în Namibia. Încă de la naştere, ea a călătorit alături de părinţii săi în ţări ca Botswana, Zimbabwe şi Africa de Sud, relatează dailymail.co.uk.

Pe parcursul călătoriei, ce a durat 10 ani, fata s-a împrietenit în sălbăticie cu un elefant, pe care îl numeşte fratele ei, şi cu un leopard, cel mai bun prieten. Spre deosebire de Mowgli, eroul din “Cartea Junglei”, părinţii fetei, fotografii Sylvie Robert şi Alain Degre, au fost alături de copil în sălbăticie.

“Viaţa ei de zi cu zi era să se asigure că maimuţele nu îi fură sticla”, a declarat Sylvie Robert. “Era ca şi cum ar fi avut cel mai mare loc de joacă. A fost foarte norocoasă. Se înţelegea uşor cu animalele. Vorbea cu ele cu ochii şi inima ei”, a precizat mama lui Tippi. Fotografa a povestit şi cum fiica ei s-a împrietenit cu Abu, elefantul african: “Nu avea nicio frică. Nu realiza că ea nu era de aceleaşi dimensiuni ca elefantul Abu. Vorbea cu el ca şi cum ar fi vorbit cu mine”.

Lumea a început să îi spună “fetiţa care vorbeşte cu animalele”. Femeia spune că, deşi Tippi se simţea foarte confortabil în preajma animalelor, a avut mereu grijă de securitatea fetei. “Animalele sălbatice fie fug, fie atacă dacă eşti speriat sau rănit, aşa că trebuie să-i protejezi pe cei tineri”, a declarat ea.