Dani Oțil a devenit tată. Prima lui poza cu bebelusul.

Dani Oțil a devenit tătic. PRIMA IMAGINE cu bebelușul vedetei și al frumoasei Gabriela Prisăcariu
inare a restricțiilor.Dani Oțil a devenit tătic! Soția sa, Gabriela Prisăcariu, a născut sâmbătă, un băiețel perfect sănătos. Fericită foc, fostul model a dat vestea cea mare prietenilor din mediul online făcându-le cunoștință cu micuțul său și al vedetei Antena 1 în timp ce-l strângea pentru prima oară la piept.

Proaspătul tătic nu a putut fi alături de soția sa și viitorul său moștenitor din cauza pandemiei și regulilotr stricte din maternități.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de trei ani și s-au căsătorit anul acesta, în prima zi de eliminare a restricțiilor.

”Dragul meu “Cârcel” sau “Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.
As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.
Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎
P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat.”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Facebook.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *