Un somn bun începe cu un dormitor primitor, de aceea îți recomandăm 5 seturi de lenjerii de pat.

Un somn plăcut și odihnitor este cât se poate de benefic pentru sănătatea noastră, de aceea este important ca dormitorul nostru să fie un spațiu în care să ne simțim bine.

Și cum putem crea cel mai bine acest lucru decât alegând o lenjerie de pat din țesături naturale și plăcute la atingere, care sa ne aducă un plus de relaxare?

Iată câteva recomandări de lenjerii de pat ideale pentru dormitorul tău:

1. Lenjerie de pat Finet 6 piese Grace


Lenjerie de pat Finet 6 piese Grace

Lenjeria de pat Grace este o lenjerie realizata din finet, o țesătură moale și ușoară din bumbac, mai rezistentă decât lâna și care are capacitatea de a absorbi cu ușurință umezeala.

Motivele florale delicate de magnolie precum și nuanțele pastelate de roz și crem ne înfrumusețează dormitorul și ne duc cu gândul la mirosul plăcut al florilor de primăvară.

2. Lenjerie de pat 6 piese cu ELASTIC Roua


Lenjerie de pat 6 piese cu ELASTIC Roua

Realizată dintr-o țesătură de bumbac și satin de cea mai înaltă calitate, lenjeria Roua este o lenjerie cu motive moderne ce se potrivește ușor cu orice spațiu. Mai mult, cearșaful din setul de 6 piese este dotat cu un elastic ce ajută la fixarea acestuia pe pat, transformând schimbarea așternuturilor într-o activitate mult mai plăcută.

3. Lenjerie bumbac satinat 4 piece Bibi


Lenjerie bumbac satinat 4 piese Bibi

O lenjerie ușoară, ideala pentru serile călduroase de vară, Bibi este realizată dintr-un amestec de bumbac catifelat și satin, din care rezultă o țesătură fină, plăcută la atingere.

Conform tendințelor Feng Shui, albastrul deschis este recomandat pentru un somn odihnitor și liniștit, fiind o culoare ce emană o energie benefică, pozitivă.

4. Lenjerie de pat Finet 6 piese Valentina


Lenjerie de pat Finet 6 piese Valentina

O lenjerie vesela în culori vibrante, perfectă pentru zilele însorite de vară.
Setul de 6 piese Valentina este realizat din finet, o țesătură moale și ușoară din bumbac, care are capacitatea de a absorbi cu ușurință umezeala.
Totodată, galbenul este considerat culoarea optimismului, contribuind activ la starea noastră de bine.

5. Lenjerie 2 persoane bumbac satinat Gloria


Lenjerie 2 persoane bumbac satinat Gloria

Lenjeria Gloria este o lenjerie veselă, în nuanțe plăcute de roz și alb.

Este o lenjerie care ne îmbunătățește rapid starea de spirit, fiind perfectă pentru zilele ploioase petrecute în pat, cu o ceașcă de ceai fierbinte.

Culorile nu sunt totul, materialul contează și el. Este bine sa fii atentă și la acest aspect atunci când alegi produsul.

Mai multe variante de culori și modele poți găsi în magazinul online de lenjerii de pat opana.ro

Profită acum și de ofertele 1 + 1 pentru lenjerii și alte articole de pat, cumperi un produs și îl primești pe al doilea gratis!

Fie că alegi o lenjerie în culori pastelate sau neutre sau tinzi mai degrabă către una în culori vibrante, lenjeria de pat trebuie să îți aducă întotdeauna un plus de confort și relaxare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.