Walt Disney Co va realiza o continuare a filmului The Lion King, din 2019, în regia lui Barry Jenkins, anunță presa internațională.Animaţia originală Disney, din 1994, spune povestea maturizării unui pui de leu pe nume Simba. Versiunea din 2019 a fost realizată cu ajutorul tehnologiei foto-realistice, similară cu producţia live action.

Viitorul film va fi realizat cu ajutorul aceleiaşi tehnologii ca pelicula din 2019, care a obţinut încasări de 1,7 miliarde de dolari la box office, şi va avea de asemenea şi o coloană sonoră cu piese originale.

Barry Jenkins a câştigat un Oscar pentru scenariu în 2017 pentru Moonlight, laureat la categoria cel mai bun film, care spune povestea unui bărbat de culoare dintr-un mediu defavorizat care încearcă să-şi descopere identitatea sexuală.

Cineastul a mai fost nominalizat la premiile Academiei de Film Americane pentru scenariul adaptării ”If Beale Street Could Talk”, de James Baldwin, povestea unui cuplu de tineri din Harlem, al căror viitor este distrus după ce bărbatul ajunge la închisoare acuzat de o crimă pe care nu a comis-o.

Nu a fost dată publicităţii data de lansare, actorii care fac parte din distribuţia vocilor sau data la care ar începe producţia peliculei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.