Asociația SAMAS este partenerul Organizației Mondiale a Sănătății în proiectul internațional ImagineEuro ꟷ Îmbunătățirea îngrijirii materne și a nou-născutului în regiunea EURO ꟷ ce presupune implementarea unui studiu privind pregătirea, calitatea și sustenabilitatea serviciilor de sănătate maternă și a nou-născutului în țările din Regiunea Europeană OMS în diferite faze ale pandemiei COVID-19.

”În România, pentru ca datele cercetării să fie relevante, avem nevoie de răspunsuri din partea unui număr de 300 de mame care au născut în perioada pandemiei și din partea a 300 de specialiști (asistente medicale, moașe, medici). Punerea la dispoziție a acestor date poate ajuta la planificarea unui răspuns coordonat pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite mamelor din regiune, în special în timpul pandemiei COVID-19”, anunță asociatia.

Acest sondaj online este coordonat de Centrul de colaborare OMS pentru sănătatea mamei și copilului și de Spitalul Burlo Garofolo, Trieste, Italia, (OMS CC), care conduc un grup de cercetători în domeniul sănătății mamei și a copilului și activiști/militanți pentru sănătate din mai mult de 10 țări europene.

Linkul chestionarului pentru mame, la care răspunsurile vor fi anonime este urmatorul:

https://redcap.burlo.trieste.it/surveys/index.php?s=97F848JRHJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.