Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ din Capitală vor transmite, până marţi, către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Sănătate Publică, propunerile de scenariu în care vor învăţa elevii.

“Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a comunicat astăzi, 7.09.2020, rata de incidenţă a îmbolnăvirilor, cumulată la 14 zile, a cărei valoare este de 1,12. Potrivit Ordinului comun MEC/MS nr. 5487/1494 din 31.08.2020, Anexa nr. 1 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, Municipiul Bucureşti se încadrează în Scenariul 2. Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ vor transmite Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţiei de Sănătate Publică, propunerile de scenariu în funcţie de infrastructura locală, până la data de 8.09.2020”, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar.

Propunerile unităţilor de învăţământ, avizate de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi de Direcţia de Sănătate Publică, vor fi transmise spre aprobare Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, soluţionarea urmând a fi primită până la data de 10 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.