Elena Gheorghe cu fiica sa Amelie, la cules de vișine, visează la casa perfectă | |

Elena Gheorghe cu fiica sa Amelie, la cules de vișine, visează la casa perfectă

Chiar dacă este o vedetă îndrăgită și de obicei este surprinsă în locuri rafinate și ținute sexy, se pare că Elena Gheorghe își încarcă bateriile cel mai bine în mijlocul naturii, cu ocupații mai mult sau mai puțin rurale. Artista a profitat de vremea frumoasă și a dat o fugă la ”curte” unde a cules vișine alături de micuța Amelie.

Elena Gheorghe pare nostalgică când își amintește de viața la țară unde și-a petrecut primii 15 ani din viață și probabil că acesta este și motivul pentru care speră să scape cat mai repede de statul la bloc și să găsească casa perfectă.

”Dis-de-dimineata m-am cocotat sa culeg visine. Am sperat ca nu se va trezi Amelie pentru ca stiam ce urmeaza, dar exact asta s-a intamplat.Nici n-a facut ochi ca era deja pe scara cu mine si ea voia sa se urce “sus de tot”😂
Viata la tara e splendida, amestecuri de mirosuri care mai de care mai placute, cantecelele tuturor vietuitoarelor si multitudinea de culori ce te inconjoara te fac sa te simti cu adevarat bogat.
Nu zic ca nu e de munca, caci stiu ce inseamna curte, am stat pana la 15 ani la Clinceni, insa merita.
Inca stau la bloc intre betoane dar sper sa gasim casa perfecta, sa ne mutam pe pamant si sa fim inconjurati de pomi fructiferi, brazi si multe flori”, a scris artista pe contul său de Facebook și a lansat chiar un mic sondaj printre cei care o urmăresc pentru a le afla preferințele: ”Tu ce preferi? Casa sau apartament?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *