Primăria Capitalei anunță că, din 18 mai, Societatea de Transport București va scoate în traseu toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel că transportul în comun va funcționa la capacitate maximă.

Pentru siguranța călătorilor, vă asigurăm că toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanțe care distrug virusurile. STB dezinfecteaza și stațiile de așteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa.

Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, recomandăm tuturor bucureștenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să își protejeze nasul și gura cu măști medicale sau confecționate din material de bumbac, dar și ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). Călătorii sunt rugați să respecte, de asemenea, și noile reglementări privind distanțarea socială.

Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum și un rând în picioare, respectând distanța regulamentară de 1,5 m.

Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face DOAR pe ușa din față, iar coborarea pe celelalte uși.

Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele de transbordări masive și cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumați la accesul în vehicule de către controlorii STB, sprijiniți de Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.