Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC) anunță programul ONLINE al spectacolelor până la finalul lunii aprilie. În fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17:00, se va difuza câte o producție din repertoriu. Spectacolele vor putea fi vizionate în regim LIVE pe Facebook-ul Operei Comice pentru Copii, la ora anunțată sau oricând și de oriunde pe aplicație: https://app.operacomica.ro/.

De asemenea, pe lângă programul variat de spectacole, echipa OCC a pregătit o serie de emisiuni educative și distractive pentru copiii mari și mici. Micul Grădinar OCC, Povești cu Felicia, Ne jucăm la OCC, Zâmbete la OCC, În spatele Cortinei, Fabule cu Nino și Filme de Zece sunt emisiunile deja disponibile pe Aplicația Opera Copiilor. În curând, vor fi lansate și alte emisiuni pentru întreaga familie! Pentru doar 1 leu / zi, adică un abonament lunar de doar 30 de lei fiecare familie are acces nelimitat la biblioteca noastră de spectacole și programe. Astfel, spectatorii din țară și din străinătate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC, ca și cum ar fi alături de noi. Mai mult, am adoptat și ”gift subscribe”, un fel de ”bilet în așteptare” pentru aplicație, astfel încât, dacă doriți să oferiți unor oameni care nu-și pot permite să vizioneze spectacolele, să o puteți face ușor.

”Pe această aplicație puteți vedea capodopere de operă, de balet, de operetă, de musical și de teatru muzical, concerte și multe, multe emisiuni educative. Oricând și de oriunde. Cam ca la Netflix sau la HBO, să spunem așa. Doar că vorbim despre producții originale românești, gândite de realizatori români, pentru români și exclusiv în limba română.
Dragi români, fie că sunteți acasă în România sau prin alte părți ale lumii, vrem să vă fim alături! Vrem să fim ÎMPREUNĂ pentru că doar așa putem rezista la toate încercările momentului!” a declarat soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Până la finalul lunii aprilie, Opera Comică pentru Copii va avea un adevărat tur de forță printre cele mai de succes producții ale ultimilor ani. Va prezenta operele Flautul Fermecat și Cantata Cafelei, opereta Hapciu în Re Major, spectacolele de balet Alba ca Zăpada, Mirandolina și Don Quijote, spectacolele de musical Micuța Dorothy și Gulliver, teatru muzical Harap Alb, iar în prima zi de Paște, Opera Comică pentru Copii va oferi îndrăgitul spectacol Erus și Valea Generozității,

Programul spectacolelor:
28 Martie 2020 – opera Flautul Fermecat, în regia maestrului Cristian Mihăilescu
29 Martie 2020 – baletul Mirandolina, în regia coregrafului Mihai Babușka
04 Aprilie 2020 – musicalul Micuța Dorothy, în regia Antoanetei Cojocaru
05 Aprilie 2020 – opera Cantata Cafelei, în regia Irinei Furdui
11 Aprilie 2020 – opereta Hapciu în Re Major, în regia maestrului Cristian Mihăilescu
12 Aprilie 2020 – teatru – muzical Harap Alb, în regia Gabrielei Dumitru
18 Aprilie 2020 – baletul Albă ca Zăpada, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu
19 Aprilie 2020 – musicalul Erus și Valea Generozității, în regia Anei Crăciun Lambru
25 Aprilie 2020 – baletul Don Quijote, în regia și coregrafia lui Cătălin Caracaș
26 Aprilie 2020 – musicalul Gulliver, în regia Antoanetei Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.