Știm cu toții faptul că educația de calitate începe acasă și continuă la școală. Știm, de asemenea, faptul că, pentru a fi un părinte bun, este nevoie ca, din când în când, să adresezi o întrebare și apoi să asculți, cu răbdare și empatie, ceea ce îți povestește copilul tău. De aceea, în calitate de părinte, trebuie să fii la curent cu tot ce apare nou legat de parenting și educație.

În acest context, te anunțăm că la Shakespeare School s-a dat startul înscrierilor gratuite la cea de-a treia ediție a conferinței “Copilul tău, campion la viață” – Editia III. Aceasta va avea în vedere principiile educației bazate pe Cultivarea abilităților socio-emoționale, esentiale pentru pregătirea copiilor pentru un viitor de succes.

Conferința va avea loc pe data de 12 martie, în sala Luvru din cadrul Hotel Capitol, în intervalul orar 18:00 – 21:00.

Gazda evenimentului va fi Adriana Alionte, fondator Shakespeare School, iar Nansi Lungu, lector la Universitatea Titu Maiorescu și Andreea Păunoiu, profesor de limba engleză și expert în educație vor fi prezenți în calitate de speakeri. Aceștia vor analiza în detaliu instanțele ființei umane, care trebuie să fie luate în considerare în cadrul școlii.

“Cercetările din domeniul psihologiei arată clar faptul că emoțiile nu pot fi separate de gândire. Ceea ce se întâmplă în interiorul unui om (în viața lui emoțională) este o parte integrală din procesul de învățare. Acest lucru nu poate fi separat de comportamentele și acțiunile mai ușor observabile de la clasă’, spune Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Dacă oamenii sunt ființe socio-emoționale, înseamnă că și școlile trebuie să fie instituții socio-emoționale. Așadar, veți afla informații valoroase despre învățarea socio-emoțională (SEL), despre inteligența emoțională și cea socială și despre importanța cultivării lor.

Puteți descoperi mai multe informații despre acest subiect de interes și vă puteți înscrie la conferință accesând pagina dedicată evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.