Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de modă din România, dedicat în exclusivitate copiilor si adolescentilor, a avut loc, pe 21 si 22 decembrie, în decorul spectaculos al celei mai mari sali de evenimente din Bucuresti – Avenue 48.

Aflat la a patra ediţie, evenimentul a stârnit un interes foarte mare, atât în rândul copiilor, adolescentilor şi al părinţilor, cât şi al celor interesaţi de acest domeniu, aflat în continuă dezvoltare în ţara noastră.

Aflaţi în număr mare la Avenue 48, cei prezenţi au urmărit cele mai noi tendinţe în moda pentru copii, prezente în colecţiile designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Nicoleta Negura, Ambra Design prin Cristina Iacomi, Svetlana Karahan, Dreams & Emotions Ucraina, Two Kids, Ana Clothing, Princess Couture, Vec Design by Claudia Suciu, Povestea Forilor, La Donna Fashion, Milano Luxury Hair, Optica Vedere, Ankas Fashion4kids, Aiko. Pe podiumul special amenajat a fost lansată, în cadrul secţiunii “Teen”, în premieră naţională, colecţiile de haine pentru adolescenţi Dorin Negrau, Denis Predescu si Alexandru Raicu . Printre micile modele prezente, i-am putut admira pe copiii vedetelor Ilinca Vandici, Christian Sabbach, Mihai Petre, Oana Roman, Alina Ionescu, Ianna Novac, Dan Cruceru.

In cadrul acestei editii au fost decernate Premiile „Kids Fashion Awards” pentru „ Cel mai bine vandut designer roman in strainatate – Clara Rotescu”, „Cel mai bun teatru pentru copii si adolescenti din Romania – Teatrul Excelsior” , „Cel mai bun show pentru copii – Gasca Zurli” , „Cel mai cool tatic – Dan Cruceru”, Cel mai bun canal tv pentru copii – Disney Junior” , „Artistul Kids Fashion Week – Laurentiu Paicu” .

Evenimentul a avut parte de momente artistice speciale, oferite de către Emilia Musala, Corul Bravissimo dirijat de Elena Radu, Studioul de balet pentru copii si tineret al Operei Nationale Romane coregrafiat de prof coordonator Magda Rovinescu fiind prezentat de actrita Diana Dumitrescu. Kids Fashion Week este singurul eveniment de fashion pentru copii si adolescenti de acest gen din ţara noastră, fiind organizat de actorul şi regizorul Stelian Milu.

În organizarea acestui festival a fost implicat arhitectul Laurenţiu Paicu, care a realizat designul scenei şi al podimului, puse în valoare de decorul spectaculos oferit de catre cei de la Deco Kids . Evenimentul a avut şi o importantă componentă caritabilă, o parte din încasările generate de eveniment fiind folosite la tratamentul copiilor cu sindromul Down.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.