Asociația Culturala Dominium în colaborare cu Avenue 48 – cea mai mare sală de evenimente din București organizează în perioada 21 – 22 decembrie, singurul Festival de modă destinat copiilor și adolescenților din Romania.
Evenimentul va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți, și va fi prezentat de actrița si viitoarea mamică Diana Dumitrescu.

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți, impuse de designeri şi branduri de renume din Romania si nu numai. Festivalul se bucura de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Dorin Negrău, Denis Predescu, Ambra Design by Cristina Iacomi, Alexandru Raicu, Nicoleta Negură, Claudia Suciu, Princess Couture, Two Kids, Dream Emotions Ukraina, Optica Vedere, Povestea Florilor, Svetlana Karahan, Aiko . La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la Milano Luxury care cu aceasta ocazie vor prezenta ultimele trend-uri de coafuri și tunsori pentru copii și adolescenți într-un show de hair style “Luxury M. Kids” .

Momentele artistice vor fi susținute de către Emilia Mușala, Corul Bravissimo dirijat de Elena Radu, Studioul de balet pentru copii și tineret al Operei Naționale Române coregrafiat de către profesor Magda Rovinescu.

Kids Fashion Week este singurul festival de modă pentru copii și adolescenții din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii si organizat de către actorul și regizorul Stelian Milu și care timp de două zile va face din București, capitala modei pentru copii și adolescenți.

Ediția din acest an poartă numele de “LOLLIPOPS” iar designul catwak-ului Kids Fashion Week 2019 poartă semnătura arhitectului Laurențiu Paicu care împreună cu cei de la Deco Kids vor realiza decorurile festivalului.

Astfel, toți iubitorii de fashion şi copilărie, sunt invitaţi să participe la Kids Fashion Week 2019, pe 21 – 22 Decembrie de la orele 19:00.

Intrarea se face pe bază de invitație până la orele 19:00 deoarece evenimentul va fi înregistrat şi difuzat pe canalele Televiziunii Române. Prin participarea la acest eveniment, spectatorii sunt, implicit, de acord cu eventuala apariţie în cadrele care conţin public.

Pentru a rezerva locuri, trimiteti un mesaj pe adresa office@kidsfashionweek.ro cu numele complet, numărul de persoane și zilele în care doriți să participați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.