Cafeneaua Mom O’Clock a fost inaugurată pe 8 martie și le propune părinților o alternativă nouă pentru o viață socială activă, alături de cei mici. Proiectul este primul de acest gen din București și beneficiază de logistica necesară pentru copii de la 0 la 5 ani, dar și de spații de joacă integrate în cafenea și de o cameră de joacă în care cei mici vor fi supravegheați de personal dedicat.

Mom O’Clock se află în zona parcului Herăstrău, pe strada Pictor Barbu Iscovescu, nr. 30 și are program de funcționare de marți până duminică.

“Data de 8 Martie nu a fost aleasă întâmplător pentru deschiderea oficială. Am vrut să le facem un cadou inedit mamelor din București. Mom O’Clock nu va fi o simplă cafenea, ci un loc în jurul căruia ne dorim să contruim o întreagă comunitate. Am creat un spațiu pentru socializare, în care părinții să poată lua o pauză de la rutina lor zilnică. Cu alte cuvinte, ne dorim să le oferim momente care contează.”, a declarat Oana Boia, co-fondator Mom O’Clock.

“Mom O’Clock este un proiect de suflet menit să răspundă unei nevoi pe care am resimțit-o și noi în calitate de mame. Pentru un părinte aflat la început de drum este foarte important să simtă că încă este implicat activ în viața socială. Mom o’clock presupune un concept diferit și relaxat, dar este și un loc în care părinții se pot concentra pe dezvoltarea personală.”, a punctat și Andra Sima-Pencea, co-fondator Mom O’Clock.
Pe lângă zona de cafenea, locația beneficiază și de o sală de cursuri, care va găzdui evenimente dedicate părinților, dar și de un spațiu de joacă pentru copii, unde cei mici vor fi supravegheați de personal dedicat. Cafeneaua mai pune la dispoziție camere pentru înfășat și alăptare și o zonă de parcare pentru cărucioare.
Meniul Mom O’Clock ține cont de nevoile și specificul clienților și include o gamă variată de băuturi și gustări, de la sortimente premium de cafea, până la preparate vegane sau fără gluten și sare. Prețurile produselor din meniu variază între 3 lei, o apa plată la 0,25 l, și până la 18 lei, pentru tartele și smoothie-urile preparate cu ingrediente exclusiv naturale.

Părinții pot cumpăra în avans pachete de produse și servicii Mom O’Clock
Fondatoarele proiectului au demarat o campanie de crowdfunding prin care părinții se pot implica activ în dezvoltarea cafenelei, încă de la început. Aceștia pot achiziționa în avans pachete care oferă, printre altele, sortimente de cafea și gustări din meniul Mom O’Clock sau închirierea spațiului și consumație inclusă pentru organizarea de evenimente private. Toate pachetele beneficiază de discount-uri cuprinse între 10 și 50%.
Mai multe detalii despre campania de crowdfunding Mom O’Clock pot fi regăsite pe https://www.startarium.ro/crowdfunding/momoclock.

Conceptul cafenelei a fost dezvoltat și implementat de Oana Boia și Andra Sima-Pencea, două tinere antreprenoare, devenite recent mame. Investiția inițială pentru deschiderea Mom O’Clock se ridică la aproximativ 80.000 de euro pentru un spațiu total de 300 mp. Suma include atât costurile de chirie și personal, cât și pe cele de amenajare la standardele de siguranță adecvate pentru cei mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.