Primăria sectorului 6, prin Centrul de sănătate “Sfântul Nectarie”, lansează, începând de luni, campania “Pentru dumneavoastră, doamnă!”, informează un comunicat al instituţiei.

Potrivit sursei citate, femeile sunt invitate să îşi evalueze starea de sănătate, gratuit, la Centrul “Sfântul Nectarie”, astfel: în săptămâna 1 – 8 martie – ginecologie şi stomatologie; în săptămâna 11 – 15 martie – ORL şi chirurgie; în săptămâna 18 – 22 martie – ortopedie şi medicină internă; în săptămâna 25 – 29 martie – gastroenterologie şi psihiatrie.

Nu este necesară trimitere de la medicul de familie, dar consultaţia este gratuită doar pe bază de programare prealabilă la numărul de telefon 031.9593, precizează comunicatul de presă.

“Pornind de la recomandarea medicilor de a realiza un control de rutină în fiecare an, chiar dacă nu există modificări vizibile în starea de sănătate, şi cu gândul la doamnele dragi sufletului nostru, dăm startul lunii martie cu un Mărţişor pentru fiecare bunică, mamă, mătuşă, soră sau prietenă”, spune primarul Gabriel Mutu, citat în comunicat.

Centrul de sănătate multifuncţional “Sfântul Nectarie”, unitate sanitară aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, este situat în bd. Uverturii nr. 81 sector 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.