Opera Comică pentru Copii (OCC) lansează, în premieră pentru o instituție culturală, vouchere cadou pentru spectacolele prezentate până la finalul anului. Pentru fiecare voucher cumpărat în perioada 14 februarie – 1 martie, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, oferă încă o dată valoarea acestuia. Astfel, orice persoană care dorește să facă un cadou celor dragi poate achiziționa vouchere OCC de pe platforma bilete.ro, iar Opera Comică pentru Copii le va dubla valoarea, oferind astfel posibilitatea beneficiarilor să vadă și mai multe spectacole. Voucherele OCC au prețuri cuprinse între 50 și 500 de lei și sunt valabile până la finalul anului în curs.

Gulliver și Bach
Pe 22, 23 și 24 februarie, giganticul ”Gulliver” revine pe scena Operei Comice pentru Copii, la Sala Mare. Musicalul, inspirat din povestea ,,Călătoriile lui Guliver” de Jonathan Swift, le propune celor mici o aventură muzicală inedită unde vor face cunoștință cu o serie de personaje supranaturale: piticii Barbă Cot, Sfiosul din ,,Albă ca Zăpada”, zurliul rege din Liliputh – Pluth-Pluth-Pluth – și cu serafica sa soție, Iasomy, dar și cu mulți alți pitici simpatici și sprinteni.

Pe 23 și 24 februarie, în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii, cei mici sunt invitați să urmărească ultimele reprezentații ale spectacolului de operă ”Cantata Cafelei”, de J.S. Bach, dirijat de Cezar Verlan și regizat de Irina Furdui. Premiera din weekend-ul care s-a încheiat a umplut Salonul Mozart, copiii și părinții primind cu mare bucurie acest spectacol în care umorul, energia și expresivitatea se îmbină armonios în încercarea de a aborda subiectul dependenței de cafea.

”Lunaticii” se întorc la OCC, iar Nino vă dă întâlnire la Sala Epika – Băneasa
Tot pe 23 și 24 februarie, Opera Comică pentru Copii îi așteaptă pe cei mici la Sala UnderGrant la spectacolul de teatru ”Lunaticii”. Cei trei clovni revin pe scena OCC cu poznele, șotiile și aminitirile lor ca să îi distreze pe copiii de toate vârstele.

Pe spectatorii mici și mari care doresc să afle mai multe despre istoria muzicii românești, Opera Comică pentru Copii îi așteaptă la concertul-lecție ,,Cu Nino în România” la Sala Epika din Grand Cinema & More Băneasa. Spectacolul este programat pentru ziua de sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 11:00 și face parte din Stagiunea Culturală pentru Copii 2018 – 2019.

În iunie, OCC prezintă, în premieră, musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”
La începutul lunii iunie, Opera Comică pentru Copii prezintă premiera verii: musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”. Pe 14, 15 și 16 iunie, bucureștenii sunt invitați să vizioneze spectacolul realizat de Jaqueline Bratu, o aventură muzicală cu și pentru copii, adaptată după superproducția cinematografică cu același nume realizată de DreamWorks. Timp de 60 de minute, amuzantele personaje din film – leul Alex, zebra Marty, girafa Melman, hipopotamul Gloria și, bineînțeles, pinguinii – vor urca pe scena OCC și promit să le ofere copiilor o experiență muzicală uluitoare. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma bilete.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.