Inscrie-ti si tu copilul la cel mai popular concurs de pescuit alaturi de alti 299 de pitici. Tot echipamentul este oferit gratuit de firma Arrow International, arbitrajul si supravegherea sunt asigurate de APS. Va asteptam pe 1 iunie, lacul IOR (Titan), Bucuresti, sectorul 3.

Pe data de 1 iunie anul curent, în Parcul Titan, cu sprijinul Primariei Sector 3, pe lacul IOR se desfăşoară concursul de pescuit sportiv pentru copii “Cupa Arrow – 1 iunie”. Acest eveniment organizat din anul 2004 se află la a XIV-a ediţie, având înscrişi copii cu vârste cuprinse între 4-14 ani, pescari sau doritori să înceapă desluşirea tainelor acestui sport minunat. Este cea mai amplă acţiune dedicată celor mici de 1 iunie şi are drept scop promovarea pescuitului în rândul copiilor, apropierea de natură şi educarea lor în spirit ecologic.

Acţiunea este non-profit, înscrierea la această competiţie fiind gratuită. Toţi participanţii primesc echipament din partea firmei Arrow Internaţional şi sunt împărţiţi pe două categorii de vârste, 4-10 ani şi 11-14 ani. Concursul se desfăşoară pe 1 iunie 2018  şi se va folosi doar echipament oferit gratuit de Arrow International, iar la final, pentru că totuşi este un concurs, cei mai răbdători sau cei mai norocoşi pitici vor primi din partea organizatorilor premii ce constau în echipamente de pescuit performante. Parintii sau insotitorii trebuie doar sa fie prezenti si echipati cu scaunele pentru copii.

Informatii si inscrieri : telefon 021.2210690, email  info@arw.ro. Specificati numele si varsta copilului, numele insotitorului si un numar de telefon pentru contact.