Pentru cei mici, tehnologia reprezinta un prilej de distractie insa, pentru multi dintre parinti, reprezinta un pericol. Daca timpul petrecut pe calculator este folosit in scop educational (platforme de studiu, tutoriale video sau research), copilul isi dezvolta atat capacitatea de gandire, cat si abilitatile de operare a calculatorului.

La Code School, sustinem studiul bazelor programarii inca de la 7 ani. Iata cateva dintre avantajele pe care cursurile de programare le ofera unui copil:

  • Invatarea prin joaca a principalelor notiuni de programare (bucle, secvente, coordonate);
  • Dezvoltarea gandirii logice si atentiei la detalii – skill-uri necesare pentru materii tip STEAM;
  • Stimularea creativitatii si imaginatiei prin realizarea de animatii si jocuri personalizate;
  • Cultivarea capacitatii de comunicare, relationare si spiritul de echipa;
  • Apropierea de tehnologie intr-un mod educational, interesant si captivant prin diferite platforme educationale.

Clubul de programare Code School aduce tehnologia mai aproape de tanara generatie!

In functie de varsta cursantilor, acestia au la dispozitie un parcurs complet de la elemente de baza in programare (jocuri educative ce folosesc programare vizuala prin blocuri de cod) pana la dezvoltarea de aplicatii Android sau studiul unor limbaje de programare complexe precum HTML, C++ sau Python.

Toate aceste cursuri sunt parcurse alaturi de traineri specializati in domeniul IT iar parintii au acces continuu la informatii despre activitatile copilului (fotografii, video, evenimente exclusive, articole speciale s.a).

Iar pentru ca deviza noastra este “Programarea deschide usi”, o data la cateva luni organizam evenimente de acest tip – vizite in diferite companii IT, institutii ale statului sau chiar intalniri cu vedete care sustin tehnologia.

Credem in puterea tinerei generatii de a schimba lumea cu ajutorul tehnologiei. De aceea, Code School va invita la o ora demonstrativa gratuita pentru copii intre 7 si 14 ani la sediul nostru din Bucuresti – inscrie-ti copilul aici.

Copiii din ziua de azi merita sa fie creatori de tehnologie, nu doar consumatori. Asadar, este in puterea noastra sa ii incurajam sa foloseasca noile media intr-un mod responsabil si benefic pentru viitorul lor!