Personajele animate au invadat New York-ul de Ziua RecunnostinteiBaloane uriașe reprezentându-i pe Pikachu, Sponge Bob, Angry Birds și alte personaje animate au invadat străzile din centrul New York-ului cu prilejul defilării de Ziua Recunoștinței organizată în fiecare an de popularul lanț de magazine Macy’s, relatează EFE.

Mii de newyorkezi s-au trezit dis de dimineață pentru a ocupa cel mai bun loc și a asista la cea de-a 90-a defilare, care marchează începerea sărbătorilor de iarnă în Big Apple și care se celebrează din 1924.

Un număr de 16 personaje gigant umplute cu heliu, zeci de care, baloane, mii de dansatori și animatoare acompaniați de trupe muzicale au umplut centrul orașului cu ritmuri de tobe și trompete și fredonând cântece tipice ale acestei perioade a anului ca “Jingle Bells” sau “Sweet Caroline”, scrie Agerpres.ro.

Alături de figuri clasice ca Ronald McDonald și Hello Kitty, ediția de anul acesta a avut patru personaje noi precum Trolii din filmul de animație Disney și Charlie Brown, stăpânul lui Snoopy, foarte aclamat de public.

Celebrele personaje de film și din literatura pentru copii au străbătut strada 77 la vest de Central Park până în Herald Square, fiind admirate nu doar de cei mici, ci și de cei mari mari, care și-au adus aminte de copilărie.