Dezvolta personalitatea copilului tau: Logica si perspicacitate la Gradinita de vara a Centrului Educational Fecioara Maria« Nu indraznim, nu pentru ca problemele sunt dificile, ci, fiindca nu indraznim lucrurile sunt dificile » Seneca

Clubul raspunde nevoilor de dezvoltare a personalitatii copiilor prin formarea de capacitati, competente si atitudini bazate pe gandirea critica, logica, divergenta si creativa.

Capacitatea de a rezolva diverse probleme (de la cele mai usoare pana la unele mai dificile) este o calitate care se castiga prin exercitiu, iar acest club ofera o varietate de astfel de exercitii alternandu-le pe cele dificile cu unele foarte usoare (labirinturi, jocuri de colorat, gaseste umbra, solutii creative, etc.).

Continuturile vor urmari competentele si interesele copiilor si vor fi concretizate in o mare varietate de jocuri – un evantai de mijloace educative care fac placere copiilor, ii relaxeaza si prin care se dezvolta logica, perspicacitatea si spiritul de observatie, se cultiva perseverenta, increderea in sine si vointa de a depasi orice obstacol.

Centrul Educational Fecioara Maria va asteapa cu drag sa le vizitati sediile din str. Eufrosina Popescu nr. 30 (zona Baba Novac – Dristor) si Bd. Basarabia nr. 20 (zona Piata Muncii), Bucuresti !