„Muzicanții din Bremen” – spectacol de teatru interactiv pentru copiiVă invităm din nou alături de personajele simpatice și pline de voie bună din lumea poveștilor puse în scenă de actorii Teatrului Dubee Doo.

Duminică, 31 ianuarie 2016, de la ora 12.30, la R’Evolution Events Cafe, în mansarda magazinului Diverta Piața Romană (Piața Romană, nr. 5, sector 1), actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului pentru copii “Muzicanții din Bremen”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Povestea celor patru animale, un cocoș, o pisică, un câine și un măgar, bătrâni și deznădăjduiți, care își propun să devină muzicanți în Bremen, este plină de neprevăzut și suspans. La fel va fi și spectacolul nostru care va demonstra că, în ciuda momentelor de cumpănă, împreună cu prietenii putem găsi soluții la probleme și uniți vom deveni mai puternici.

Vom participa împreună la un concurs de muzică și dans pus la cale de animăluțele noastre inventive și la tombola de la finalul spectacolului.

Vă invităm să trecem împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și să pășiți în atmosfera binecunoscută a Teatrului Dubee Doo cu muzică și buna dispoziție.

Distribuție: Elena Vasilică, Adina Stan și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.

Preț bilete – 35 lei/copil (*părinții au acces gratuit)

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo și blogul teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.