O fetita a murit sufocata cu jucaria dintr-un ou Kinder O fetiță de 3 ani și jumătate a murit la Toulouse – Franta, sufocata cu o jucarie pe care a gasit-o intr-un ou Kinder cu supriza, semnaleaza presa internationala.

Jurnalistii mai comenteaza faptul ca desi rezultatele autopsiei raportate de către jandarmi indica moivul decesului, compania italiană Ferrero, care distribuie popularul ou de ciocolată cu surpriză, nu este “pe moment” în măsură să confirme sau să nege implicarea brandului Kinder în această tragedie, a indicat aceasta într-un comunicat de presa.

Fetița a fost internată în weekend-ul trecut în spital după ingestia unei jucării cu roți, găsită într-un ou de ciocolată, deși fetița a putut fi resuscitată de pompieri, leziunile cerebrale au condus la decesul acesteia în spital. Autopsia a conchis că accidentul s-a produs prin obstrucția căilor respiratorii.

Potrivit Ferrero, acest desert extrem de popular nu este destinat copiilor mai mici de trei ani, din cauza prezenței pieselor de mici dimensiuni pe care copiii le descoperă înăuntrul oului, și se recomandă supravegherea de către un adult.