Silueta pentru plaja incepe iarnaZilele posomorate de iarna te fac sa visezi cu ochii deschisi la vacanta de vara? Ce-ai spune daca te-ai pregati inca de pe acum pentru concediul care va veni? Daca in anii trecuti, apelai la diete drastice si nesanatoase si la terapii-soc pentru a topi kilogramele in cel mai scurt timp si pentru a te simti bine in corpul tau pe plaja, e timpul sa faci o schimbare.

Fara diete drastice, fara infometare, fara terapii invazive! Iti propunem o schimbare a stilului de viata in 6 pasi, schimbare care te va “sculpta” incet, dar sigur, si cu rezultate pe termen lung, fara efecte de yo-yo.

  1. Detoxifierea

Primul pas pentru a schimba stilul de viata este sa urmam o cura de detoxifiere. Fie ca vei adopta o cura cu sucuri din fructe si legume, sau pur si simplu vei renunta la alimentele nesanatoase, iti recomandam sa completezi aceasta etapa cu o sedinta de hidro-colonoterapie, menita sa ajute la eliminarea reziduurilor din colon. Te vei simti mai usoara si vei observa ca dependentele vechi (de zahar, cafea etc) nu te mai ispitesc la fel de usor. La fel, impachetarile la cald, drenajul limfatic, sedintele la Slide-Styler si Iyashi Dome te vor ajuta  sa elimini toxinele. Specialistii nostri iti vor indica cele mai potrivite terapii in cazul tau.

2. Schimbarea alimentatiei

Specialistii spun ca dureaza intre 30 si 60 de zile sa te obisnuiesti cu un nou obicei si sa-ti intre in deprindere.  Vei avea parte de un program de nutritie personalizat pe nevoile tale, fara a te infometa si inlocuind alimentele nocive care iti plac cu alternative sanatoase. Te provocam sa incerci acest program timp de 60 de zile, si, cand vei vedea cat de bine te simti, cu siguranta vei dori sa devina un stil de viata pentru tine.

3. Exercitii fizice

Nu este usor sa te apuci sa faci miscare dintr-o data,  dacă esti o persoana sedentara. Miscarea ajută la pierderea in greutate, la imbunatatirea tonusului psihic și muscular. Puteti incepe cu sedinte de Aqua Gym, care nu sunt foarte solicitante, dar cu rezultate uimitoare, apoi, antrenorul dvs personal va creste gradul de dificultate si va personaliza programul de antrenament cu noi exercitii, in functie de obictivele stabilite. Cheia succesului o consta in diversificarea exercitiilor, astfel incat sa nu se ajunga la “faza de platou”, in care organismul e deja obisnuit cu acel efort.

4. Masaje si impachetari

Masajul influenteaza metabolismul celular si sistemul glandular în scopul scaderii in greutate. Impachetarile la cald stimuleaza eliminarea toxinelor, a retentiei de apa,  activand in același timp circulația sângelui. Iti recomandam in special masajul cu bete de bambus pentru efectul drenant, masajul Invigorating pentru tonifiere musculara.

5. Electroterapie

Electroterapia este procedeu terapeutic folosit si in scopul pierderii rapide in greutate, pentru tratarea celulitei, a retentiei de apa si a pielii lasate. Slide Syler – aparat de ultima generație pentru drenajul mecanic al sistemului limfatic, ajuta la eliminarea acumularilor de grasime, toxine sau apa din ţesuturi. Vacu Styler  este recomandat in stimularea drenajului limfatic, ajutand  la tratarea celulitei si la combaterea depozitelor localizate de grasime.

6. Iyashi Dome

Accelereaza-ti arderile metabolice  cu ajutorul acestei terapii revolutionare pe baza de raze infrarosii de origine organica, ce reuseste sa elimine pana la 600 de kcal intr-o singura sedinta, prin sudatia intensa produsa.

Binenteles, dupa terminarea programului, ideal este sa continui sa-ti imbunatatesti stilul de viata, sa faci sport in continuare, sedinte de masaj/impachetari/Iyashi Dome de intretinere.

La Premier SPA iti stau la dispozitie toate aceste proceduri. Corpul tau de vara incepe acum! Tonifiaza-te, slabeste natural si frumos!

Consultantii Premier SPA te vor ajuta sa gasesti o varianta de abonament care sa iti asigure un numar optim de sedinte, astfel incat sa te bucuri de o silueta de invidiat.