afis2-page-001 bunPe 24 iulie incepe Targul Sporturilor si Activitatilor Recreative si de Dezvoltare Personala, eveniment organizat de catre site-ul de educatie si parenting www.smartandhappychild.ro si Asociatia Educatie pentru Leadership: www.ed4lead.ro. Evenimentul va avea loc in Parcul Tineretului din CAPITALA, la intrarea din blvd. Gh. Sincai.

Vineri, 24 iulie, este ziua dedicata dezvoltarii personale. In acest sens, companiile participante vor organiza numeroase ateliere dedicate copiilor. De exemplu, cei de la Oraselul Cunoasterii vor organiza vineri, intre orele 10-12, 17-19, atelierul Magia Apelor (acest atelier va fi sustinut si sambata si duminica, orele 10-12, 17-19). Reprezentantii Oraselului Cunoasterii vor pune la bataie si 10 premii: 10 intrari la orasel, all-day.

Tot vineri, vor fi in parc si cei de la Sarida Family Club si vor sustine ateliere de decupaj si colorat pe parcursul intregii zile. Si ei au de oferit premii participantilor la eveniment: 10 intrari gratuite la salina.

Asociatia PsiArt nu putea lipsi de la acest eveniment. Va asteapta vineri, sambata si duminica, la standul lor pentru a participa la o distractie pe cinste: razboiul cu apa si la jocurile copilariei.

Vom avea parte in cadrul targului si de ateliere de bune maniere si ateliere de imagine personala sustinute de catre Stefania Miret de la Asociatia Manieres. Atelierele sunt gratuite si vor avea loc pe 24 iulie, incepand cu orele 17:00 (intre orele: 17:00 si 19:30, sesiunea are in jur de 45 de minute).

Scoala de Vorbire a spus si ea da acestui eveniment. Pe 24 iulie, cei de la Scoala de Vorbire vor sustine doua ateliere extrem de interesante. Este vorba despre un atelier de voice acting pentru copii, în cadrul căruia micuții vor putea experimenta vorbirea la microfon și vor putea înregistra o reclamă, o scurtă poveste sau un scenariu de desen animat și un atelier de Reader’s children theatre.

Sambata va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului in cadrul caruia vor vorbi organizatorii si partenerii targului, iar apoi va avea loc Startul la Crosul Copiilor si la Crosul Familiilor. Cei care nu au apucat sa se inscrie, o pot face si inainte de eveniment la masa organizatorilor. Vom avea parte si de cateva demo-uri de arte martiale, unul dintre acestea fiind sustinute de catre micutii luptatori de la Invictus Bucuresti, club condus de catre campioana mondiala la Jujitsu, Catalina Mihalache si Mihail Ionita.

Tot sambata, va avea loc si competitia de dans: Magic Dance. In cadrul acestei competitii s-au inscris cluburi precum: Instinct Dance, Elite Dance, Nicoleta Ghita & Toto, Royal Danse, Latin Dance Romania, Dance Planet si Studio Dance Theatre-Ballet. Tinerii de la Scoala de Vara Ciocanesti vor pune si ei in scena dansuri indiene si breakdance. Tot ei vor avea in cadrul evenimentului si momente muzicale.

Pe 25 iulie, incepand cu orele 13:00, vom avea parte de un moment de gatit in aer liber sustinut de chef Geta Ciocarlan de la Bistro Le Oac Oac. Ea va prepara salata de cozi de raci si crema de branza cu trufe. Toti participantii la acest show vor avea ocazia sa deguste gratuit aceste preparate.

La orele 14 si 30, va avea loc un moment de Kangoo Jumps oferit de Ana Otvos si Nicoleta Ene de la Vikings Gym.

Sambata si duminica vor fi alaturi de noi si cei de la Funny Land. Acestia vor sustine ateliere de pictura pe forme de ipsos. In plus, cei de la Funnyland pun la bataie si doua voucere: 1 ALL-DAY la Clubul de vara.

Si pe 25 iulie ii vom avea alaturi de noi pe cei de la Oraselul Cunoasterii cu atelierele Magia Apei. Tot intre orele 10-12, 17-19.

Cei de la PsiArt vor fi prezenti si sambata la eveniment cu Razboiul cu Apa si Jocurile Copilariei.

Duminica ii vom avea alaturi de noi pe cei de la Patrula Calare a Municipiului Bucuresti ce vor veni la targ cu sase cai si trei caini. Micutii participanti vor avea ocazia sa calareasca gratuit. Acestia vor oferi copiilor si 200 de mingi ce au fost cumparate din banii angajatilor.

Tot duminica, vor avea loc si ateliere de dezvoltare a inteligentei emotionale sustinute de coach-ul Florina Zaharia. Participantii la aceste ateliere vor primi si Diplome de Valoare in urma atelierului Tehnica Lotus.

Bookblog vor avea un colt de lectura in cadrul evenimentului.

Sambata, orele 16:00, va avea loc Tombola Distractiei.

Eveniment organizat de Smart and Happy Child (www.smartandhappychild.ro) si Ed4LEAD (www.ed4lead.ro).

Eveniment sustinut de Itsy Bitsy

Parteneri principali: Primaria Municipiului Bucuresti, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Patrula Calare a Municipiului Bucuresti, RPG Security, Societatea Romana pentru Prevenirea si Recuperarea Medicala a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral, City Events

Parteneri: Solaris, Ciocolata Atentie, Acvamania, Mr Mentorus, Funny Land, Sarida Family Club, Oraselul Cunoasterii, Scoala de Vorbire, Garantia pentru Tineret, Editura Sigma, Editura Diana, Cutezatorii, Secom, Journey Pub.

Parteneri media: Cariere, Romania Pozitiva, Bookblog, ArtLine.ro, Blitz Tv, Calendar Evenimente, Cutezatorii, ExamenulTau, Fundatia Calea Victoriei, Gratuitor, Intuitex, IQool, Kidsnews.ro, Orasul Meu, Suflet de Mamica, Suntparinte.ro, Supermamici Alergatoare, Mini Me.