poster Violetta_update_Promotie speciala cu ocazia Zilei Copilului, desfasurata pe 2 iunie  

Cu ocazia Zilei Copilului, parintii care nu apucat sa cumpere cadouri pentru cei mici au posibilitatea sa achizitioneze bilete pentru cel mai mare concert al anului dedicat copiilor, Violetta Live, in cadrul unei promotii speciale ce se va desfasura marti, 2 iunie, timp de o ora! Promotia Happy Hour va fi disponibila asadar pe 2 iunie, in intervalul 14:00 – 15:00, pentru fiecare bilet achizitionat cumparatorul urmand sa primeasca un al doilea bilet gratuit.  

Promotia este valabila doar pentru comenzile plasate online, fie pe www.myticket.ro, sau www.eventim.ro, si doar pentru biletele din categoriile de pret: 200, 250 si 275 de lei. Numarul locurilor disponibile pentru aceasta promotie este limitat.

Show-ul Violetta Live va avea loc pe 2 septembrie, la Bucuresti, si este cel mai asteptat eveniment al anului de catre cei mici, concertul aducandu-i pe scena Arenei Nationale pe indragitii actori ai serialului fenomen Violetta, difuzat de Disney Channel.  Alaturi de Tini Stoessel, interpreta Violettei, si de ceilalti protagoniti din distributia originala a serialului care vor interpreta cele mai indragite piese din sezoanele 1, 2 si 3, spectacolul va include o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

Biletele pentru concertul Violetta Live au preturi ce variaza intre 135 si 495 de lei, putand fi achizitionate de pe site-urile www.myticket.ro si www.eventim.ro, precum si din retelele afiliate.