Zurli - OOH zboara zboara vrajimaturicaCe s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătură nu și-ar mai face treaba? Ce-ar fi lumea fără curățenie?  Vom afla răspunsul pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura.

“O poveste suta la suta romaneasca care ii va ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate stralucesc”, spune despre sepectacolul din 31 mai de la Sala Palatului, Mirela Retegan, femeia care, prin Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național construind cel mai mare teatru privat pentru copii din România, un teatru fenomen care a transformat educația într-un spectacol magic al imaginației.

Castiga o invitatie pentru 2 persoane la producția curajoasă a celui mai mare teatru privat pentru copii din România. Ai astfel sansa de a vedea o poveste originală, sută la sută românească, un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți, în Regatul Măturilor.

Pentru a castiga, regulile sunt:

  • Share al acestui post in pagina de Facebook a Kidsnews.ro;
  • La postul din pagina de Facebook, raspunde la intrebarea: “Cum se numeste spectacolul organizat de Gasca Zurli, pe 31 mai, la Sala Palatului”;
  • Perioada de desfasurare a concursului este 25 – 29 mai 2015, iar pe 30 mai 2015, va fi anuntat castigatorul pe kidsnews.ro.
  • Pentru primirea premiului, castigatorul va trebui sa trimita pe contact@kidsnews.ro numele si prenumele, adresa completa si un numar de telefon mobil.

Premiul a fost castigat de Mihaela Apetrei Gza

Felicitari!

Asteptam sa ne contactezi pe contact@kidsnews.ro.