Pe 31 mai dam in mintea copiilor! Cupa Copiilor Arrow XI, lacul IOR, Titan

kupakids-01Inscrie-ti si tu copilul la cel mai popular concurs de pescuit alaturi de alti 250 de pitici. Tot echipamentul este oferit gratuit de firma Arrow International, arbitrajul si supravegherea sunt asigurate de APS. Va asteptam pe 31 mai, lacul IOR (Titan), Bucuresti, sectorul 3.

Pe data de 31 mai anul curent, în Parcul Titan, cu sprijinul Primariei Sector 3, pe lacul IOR se desfăşoară concursul de pescuit sportiv pentru copii “Cupa Arrow – 1 iunie”. Acest eveniment organizat din anul 2004 se află la a XI-a ediţie, având înscrişi de fiecare dată 250 de copii cu vârste cuprinse între 4-14 ani, pescari sau doritori să înceapă desluşirea tainelor acestui sport minunat. Este cea mai amplă acţiune dedicată celor mici de 1 iunie şi are drept scop promovarea pescuitului în rândul copiilor, apropierea de natură şi educarea lor în spirit ecologic.

 

DSC_1493Acţiunea este non-profit, înscrierea la această competiţie fiind gratuită. Toţi participanţii primesc echipament din partea firmei Arrow Internaţional şi sunt împărţiţi pe două categorii de vârste, 4-10 ani şi 11-14 ani. Concursul se desfăşoară între orele 8-11, 31 mai 2015 şi se va folosi doar echipament oferit gratuit de Arrow International, iar la final, pentru că totuşi este un concurs, cei mai răbdători sau cei mai norocoşi pitici vor primi din partea organizatorilor premii ce constau în echipamente de pescuit performante. Parintii sau insotitorii trebuie doar sa fie prezenti si echipati cu scaunele pentru copii. 

Cupa Copiilor 2014! articole + video

http://www.rapitorimania.ro/articole/competitii/cupa-copiilor-arrow-editia-x-powered-by-pescuitul-pentru-copii-9042

http://www.digi24.ro/Emisiuni/Digi24/Jurnal+pentru+Copii/Secvente+emisiune/In+cautarea+pestisorului+de+aur

http://www.pescuitulpentrutoti.com/cupa-copiilor-arrow-editia-x.html 

https://www.kidsnews.ro/2015/02/09/de-ce-sa-iti-duci-copilul-la-pescuit
DSC_1800
Informatii si inscrieri : telefon 021.2210690, email  info@arw.ro. Specificati numele si varsta copilului, numele insotitorului si un numar de telefon pentru contact.

Totodata în acest an ” Şcoala de pescuit pentru copii ” continua pe lacul IOR. Acest proiect a fost demarat demarat anul trecut în parteneriat cu Arrow Intenational,  A.P.S. (Asociatia Pescar Sportiv) şi P.P.T. (revista “Pescuitul Pentru Toti”), Facultatea de Piscicultura Bucuresti. CUrsurile se vor desfasura pe malul lacului IOR in weekend. In curand mai multe detalii pe www.pescuitulpentrutoti.com, www.pescar-sportiv.ro, www.rapitorimania.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/PescuitulPentruCopii.

Calendar evenimente:

• 31 mai – concurs Cupa Arrow – 1 iunie  – 250 participanti între 4-14 ani.

• 15 iunie – 15 septembrie – Şcoala de Pescuit pentru Copii – cursuri de pescuit pentru copii pe malul lacului Titan (în fiecare sfârşit de săptămână).

cuprins_ppt2“În ceea ce ne priveşte pe noi, pasionaţi ai pescuitului, nu mai există niciun dubiu vizavi de ce efect are o zi de pescuit asupra noastră. Și pentru că problema timpului dedicat acestei activităţi, şi mai ales faptul că de multe ori acest timp este în detrimentul celui petrecut cu familia, necesită rezolvare, haideţi să dăruim din darul care ni s-a făcut şi nouă la un moment dat, căci „dar din dar se face rai”. Haideţi să cumpărăm şi noi undiţe de bambus copiilor, să-i bucurăm şi să ne bucurăm de momentele petrecute împreună pe baltă. Natura este cea care ne poate face tuturor darul inestimabil al liniştii interioare, al aromoniei cu şi de Sine şi, nu în ultimul rând, al armoniei cu cei dragi. Vă invit să reînvăţăm armonia, să ne reconectăm prin natură la natura din noi înşine şi să fim sănătoşi, psihic şi fizic. În acest sens…participati la Cupa Copiilor si Scoala de pescuit pentru copii.” (pshihoterapeut Alexandru Antonescu)

pescuit_barca

Share Button