23 38-1 5 36 10 17 19 38 8Cu numai 199 de lei de persoana, poti beneficia de 6 nopti de cazare la hotelurile Delta si California din statiunea Jupiter, in cadrul programului Litoralul pentru toti.

Programul debuteaza in data de 29.05.2015 si dureaza pana pe data de 19.06.2015.

Grupul Cohotels ofera turistilor o multime de facilitati, pentru o vacanta reusita:

  • plaja privata
  • club pentru familiile cu copii
  • cazarea si masa gratuita pentru primul si al doilea copil intre 0 si 12 ani (daca parintii aleg pachetul cu pensiune completa)
  • activitati pentru copii pe toata durata zilei, atat pe plaja cat si la clubul Baby Land.

Mai mult decat atat, la un sejur de 7 nopti cu servicii de masa de minim 55 lei/zi/persoana, turistii beneficiaza gratuit de 3 spectacole: un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii la Teatrul de vara.

Hotel Delta pune la dispozitie 274 camere duble etaj si 5 apartamente. Dotari camere etaj: TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, frigobar, aer conditionat. Toate camerele au baie proprie cu dus.Facilitati hotel: restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cuspectacole, pizzerie – cuptor cu lemne, restaurant italian cu muzica live, pianobar, 5 sali de conferinte, acces internet, baby-land, plaja privata, parcare. Hotel California pune la dispozitie 110 camere duble si 3 apartamente.Dotari camere: TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, frigobar, aer conditionat. Toate camerele au baie proprie cu dus.