Jessica Biel va deschide un restaurant dupa nasterea primului sau copil

jessica bielActriţa Jessica Biel va deschide, în luna mai, un restaurant, intitulat Au Fudge, după ce va naşte primul ei copil cu soţul său, Justin Timberlake, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.ro.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, a dezvălut  în luna februarie 2014 planurile sale pentru deschiderea unui restaurant, dar a fost nevoie de mai mult timp pentru demararea efectivă a acestora.

“S-a lovit de mai multe probleme, cum se întâmplă în cazul oricărui proprietar de restaurant, dar se pare că totul merge conform planului acum”, a declarat o sursă pentru people.com.

Restaurantul va folosi produse organice, va include şi o brutărie şi va fi deschis în prima parte a lunii mai, pe Melrose Avenue, în West Hollywood, din Los Angeles, potrivit sursei citate. De asemenea, în restaurant va fi permis şi accesul copiilor mici.

Jessica Biel, care este însărcinată în cinci luni dar nu a confirmat oficial informaţia, a publicat pe contul său de pe platforma Instagram o fotografie cu autorizaţia de deschidere a restaurantului, alături de mesajul “Pregătiţi-vă. Au Fudge a primit în sfârşit autorizaţiile. În 4-5 luni vom deschide, ţineţi-ne pumnii!”.

Jessica Biel şi Justin Timberlake nu au anunţat oficial că aşteaptă un copil, dar o sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi sunt “îngrijoraţi” de anunţarea oficială a sarcinii.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.