Visezi la plaje nesfarsite cu apa turcoaz, sub soarele calduros al Greciei?

Iti doresti o vacanta sofisticata, cu taverne elegante si viata de noapte, intr-o atmosfera cosmopolita? Sau poate un sejur exclusivist, intr-un loc linistit si romantic? Doar in mitica Mare Ionica iti poate fi indeplinita orice dorinta!

Lefkada, Parga, Sivota…sunt ideale pentru familii cu copii. Kidsnews.ro iti recomanda din toata inima aceste destinatii si te asigura ca nu degeaba se spune ca aici este… PARADISUL SECRET AL GRECIEI!

phoca_thumb_m_cchor2Petrece vacanta in Lefkada, una dintre cele mai frumoase insule din Grecia! Plaje salbatice, natura luxurianta si nenumarate oportunitati de distractie: toate intr-o atmosfera inconfundabila, autentic greceasca. Este destinatia perfecta pentru un concediu in familie sau cu prietenii, in care te vei bucura de soare, plaja si ospitalitatea tipic mediteraneana.

phoca_thumb_m_dscn5727In Parga vei fi incantat de plajele cu nisip fin, confortul resorturilor sofisticate si rafinamentul care respira prin toti porii acestui vechi port construit in stil venetian. Viata de noapte, arta culinara, dar si atractiile turistice aduc aici in fi ecare an turisti din toata lumea.

phoca_thumb_m_lichnos11-0156Daca alegi Sivota, inseamna ca esti in cautarea unui loc departe de lumea dezlantuita, in care te poti relaxa alaturi de persoana iubita sau de familie, beneficiind, in acelasi timp, de serviciile exclusiviste ale celui mai luxos hotel din regiunea Epirului. Situata intre munti si mare, inconjurata de paduri de pini si de plantatii de maslini, Sivota este renumita pentru peisajul superb si linistea desavarsita.

 




LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.