Saptamana micilor ecologistiMacMacKIDS Events a pregatit o saptamana intreaga plina de surprize pentru cei mici.

In fiecare zi, intre orele 10:00-12:00, SuperMac, eroul Editurii Mac Mac, ii asteapta pe toti copiii la “Ora de Ecologie”, in timp ce Cati Calin – trainer in metoda Espere – va sustine Workshop-uri de “Ecologie relationala”!

Se anunta o saptamana plina de energie, voie buna si distractie, dar si foarte educativa si constructiva. Prin joc, copiii vor invata alaturi de Super Mac notiuni de ecologie, istoria hartiei – de la primele forme de scris pana in zilele noastre, si vor afla importanta reciclarii.

In timpul workshopului de “Ecologie relationala” cei mici vor invata cum se pot elibera in fiecare zi de emotiile negative, ori de mesajele toxice primite, folosind “Cosul de gunoi relational”. Astfel, vor invata sa-si gestioneze mai bine trairile si vor reactiona echilibrat in orice situatie.

Si pentru ca este Ziua Copilului, nu puteau lipsi mult asteptatele cadouri! Le multumim sponsorilor nostri Generali, Aquatique si Raiffeisen Banca pentru Locuinte pentru sprijin si pentru cadourile surpriza pregatite pentru toti copiii.

Cum unde? La sala Sala Ludoteca ”Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Naționale a Romaniei – Blvd. Unirii nr. 22.

“Saptamana micilor ecologisti” este un eveniment GRATUIT, organizat de Mac-Mac Kids.ro cu sprijinul Teatrului Ion Creanga si sustinut de Europa FM.

Daca piticul tau are intre 3 si 10 ani si vrei sa-i faci o surpriza de Ziua Copilului, scrie-ne pe office@macmackids.ro si rezerva un loc. Poti sa dai de veste si la gradinita copilului tau si sa inscrieti o grupa intreaga. LOCURI LIMITATE!

Mai multe detalii despre eveniment pe macmackids.ro

Parteneri media: Europa FM, Urbankid.ro, Scoala Step by Step, Gradinita Bambi, Copilul.ro, Bebelu.ro, Cursuri pentru copii.ro, Scoala de joaca, B24KIDS

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.