accidentTrei copii cu vârste între şapte şi 11 ani, din oraşul ialomiţean Ţăndărei, care se întorceau, luni, de la şcoală, mergând pe marginea drumului au fost raniti de un autotren care a derapat si a intrat pe contrasens, acorsand si un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Ialomiţa, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că la intrarea în oraşul Ţăndărei s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei copii minori, care se deplasau pe acostamentul şoselei, iar un echipaj de Poliţie Rutieră s-a deplasat imediat la faţa locului, relateaza Mediafax.

“Din primele verificări s-a stabilit şoferul unui autotren, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Brăila, a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe DN21A, din direcţia Brăila spre Ţăndărei, iar maşina a intrat în derapaj ajungând pe contrasens, unde a acroşat un autoturism şi trei persoane care se deplasau pe acostamentul părţii carosabile. În urma accidentului cei trei pietoni, trei minori cu vârste cuprinse între şapte şi 11 ani, toţi din oraşul Ţăndărei, au fost răniţi, fiind transportaţi la spitalul din localitate pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, inspector Andreea Loghin.

Minorii au fost transportaţi ulterior de la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, starea lor fiind stabilă, aceştia fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.