Sofia Anais este numele ales de Elena Basescu si Bogdan Ionescu pentru fiica lor | |

Sofia Anais este numele ales de Elena Basescu si Bogdan Ionescu pentru fiica lor

Share Button

nume fetita ebaSofia Anais este numele ales de fericitii parinti Elena Basescu  si Bogdan Ionescu pentru fiica lor, nepoata presedintelui Romaniei. Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, a postat pe Facebook un mesaj în care multumeste tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru ea şi pentru fetiţă şi i-au fost alături in ultimele zile.

“La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu”, a precizat proaspata mamică.

Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă, a mai scris Elena Basescu.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *