nume fetita ebaSofia Anais este numele ales de fericitii parinti Elena Basescu  si Bogdan Ionescu pentru fiica lor, nepoata presedintelui Romaniei. Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, a postat pe Facebook un mesaj în care multumeste tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru ea şi pentru fetiţă şi i-au fost alături in ultimele zile.

“La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu”, a precizat proaspata mamică.

Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă, a mai scris Elena Basescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.