Compania de Teatru Ingenuo anunţă o nouă reprezentaţie a spectacolului “Peripeţiile Prinţesei Mofturica”, ce va avea loc Duminică, 17 Noiembrie, ora 11.00, la sala I.C. Brătianu din Str. Biserica Amzei nr. 5-7.
“Piesa a luat viaţă din dorinţa de a aduce bucurie, dar şi un strop de luare-aminte în rândul micilor spectatori, punând accentul pe valori precum adevărul, empatia, curajul şi prietenia, într-o manieră plină de culoare şi veselie.” (Geo Vişan, cofondator Ingenuo)

Spectacolul conţine doar muzică live şi abundă în întâmplări haioase ce au la bază mesaje cu tâlc, adresându-se cu precădere copiilor cu vârste între trei şi nouă ani.

“Piesa prezintă povestea unei prinţese leneşe şi răsfăţate, Mofturica, un copil ce crede că toate i se cuvin şi căruia nimic nu îi convine, în inima sa ajungând să locuiască dezgustul și disprețul. Dar cum inima este locul dragostei, al prieteniei și al curajului, vă invităm să îi dați o mână de ajutor, să o învățăm pe Mofturica și să ne amintim noi înșine că prietenia cere cunoaștere și efort, iar sprijinirea celor în nevoie trezeşte binele aflat în fiecare dintre noi.” (Alexandra Racoveanu, cofondator Ingenuo)
Textul, regia şi muzica sunt semnate de Geo Vişan, care de altfel face parte şi din distribuţie alături de Anastasia Nashko şi George Olar.
Biletele au costul de 30 lei, pot fi rezervate trimiţând e-mail la adresa rezervari@ingenuo.ro, urmând a se achita şi ridica de la intrare în dimineaţa spectacolului.

Înfiinţată în anul 2012, Compania de Teatru Ingenuo se adresează atât copiilor, prin spectacole interactive, educative, cu muzică live, cât şi publicului adult. De asemenea, în cadrul acesteia se organizează cursuri de actorie pentru toate categoriile de vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.