Alătură-te cățelușilor tăi favoriți într-o aventură muzicală plină de curaj în lumina reflectoarelor în decembrie la București, Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc

Bazat pe celebrul serial animat transmis de Nickelodeon și produs de Spin Master, Patrula Cățelușilor Live! „Marea Cursă” ajunge în România în cel mai nou turneu live, care aduce pe scenă cățelușii favoriți ai copiilor, într-o aventură muzicală plină de acțiune și energie. Când Primarul Goodway dispare în timpul Cursei din Golful Aventurii, cățelușii sar în ajutor. Alătură-te lui Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye și Everest în primul lor turneu din România! Acesta se va desfășura la Sfântu Gheorghe pe 7 decembrie și Miercurea Ciuc pe 8 decembrie și se va încheia cu 2 reprezentații în București, la Sala Polivalentă, pe 11 și 12 decembrie.

Aducând pe scenă o distribuție formată din personajele preferate din Patrula Cățelușilor, VStar Entertainment Group, TEG Life Touring și Nickelodeon prezintă Patrula Cățelușilor Live! „Marea cursă”, un spectacol care demonstrează că „nici o provocare nu e prea mare și nici un cățeluș nu e prea mic”. Scenariul conține lecții pentru toate vârstele, despre responsabilitate socială, aptitudini de relaționare și rezolvare a problemelor, surprinzând fiecare personaj în timp ce își folosește abilitățile unice și lucrează în echipă. Spectacolul este format din 2 acte cu o pauză intermediară și atrage atenția publicului prin marionete Bunraku – costumații inovatoare care dau viață personajelor din Patrula Cățelușilor.

„Patrula Cățelușilor este una dintre cele mai iubite emisiuni pentru copiii de vârste fragede. Are un format care înglobează atât divertisment, cât și educație. Abilitățile și experiențele cățelușilor rezonează cu foarte mulți copii din întreaga lume, ceea ce ajută audiența să se identifice cu ei. Știm că atât copiii,cât și părinții vor iubi această experiență prin care îi pot vedea live pe scenă”, a declarat Monika Wysocka, Vicepreședinte Location Based Experiences Viacom, Nickelodeon EEC.
„Suntem încântați să îi avem drept parteneri pe VStar Entertainment Group, TEG Life Like Touring și Podium Shows pentru a aduce pe scenă Patrula Cățelușilor Live în fața tuturor familiilor din România. Această producție unică promite o mulțime de aventuri, iar publicul se poate implica alături de personaje pentru a îi ajuta pe cățeluși să salveze situația”, spune Thomas Kingsley, Director Global Location Based Experience Nickelodeon.

Spectacolul care durează 1 oră și 20 minute (2 acte și pauze) înglobează o coloană sonoră energică și un scenariu isteț care reprezintă o introducere perfectă a copiilor în lumea teatrului. Scenariul clasic de teatru alături de proiecțiile video de ultimă generație transpun familiile într-un mediu autentic al Patrulei Cățelușilor, incluzând destinații din serial precum Golful Aventurii, Sediul, Insula Focilor, Ferma Fermierului Yumi și Muntele lui Jake. Montajele video interactive permit publicului să participe prin interviuri, să ajute la rezolvarea cazurilor împreună cu cățelușii, să îl urmărească pe Primarul Goodway în acțiune și să se bucure de multe alte surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.