Cărturești deschide librăria cu numărul 31 la nivel național, un spațiu de 310 mp, care a presupus o investiție de 200.000 de Euro și are în echipă 10 angajați.

Rafturile noii librării, care poate fi gasită la Veranda Mall, vor cuprinde peste 18.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. În configurarea ofertei din Cărturești Veranda s-a pus accentul pe branduri adresate atât comunităților creative cât și familiilor urbane: Moleskine, Lomography, Xoopar, Kikkerland, Puckator, Skull Candy, Jellycat, Mudpuppy și multe altele.

“Prin venirea librăriei Cărturești în Veranda Mall, dorim să le oferim clienților noștri alternative interesante și educative de petrecere a timpului liber. Suntem preocupați și lucrăm în mod constant la dorințele și nevoile reale ale clienților din proximitate, și ne dorim ca prin întregul proces de extindere Veranda Mall să devină una dintre cele mai atractive destinații ale cartierului, cu un mix complet de chiriași și de activități, de la shopping până la cele mai variate modalități de petrecere a timpului liber”, a declarat Ofelia Iancu – Leasing Director, Veranda Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.